ОСТАННІ НОВИНИ

Кримська влада залишається з Януковичем. Півострів у протитанкових їжаках

|

Кримська влада вважає рішення Верховної Ради нелегітимними. Про це повідомляє ТСН

«Я закликаю всіх народних депутатів не підміняти легітимність прийнятих рішень політичною доцільністю. Сьогодні є Президент України, який є законно обраним Президентом. І всі закони мають бути відповідним чином підписані та оформлені. Є процедура імпічменту. Ця процедура проведена Верховною Радою не була», – заявив заступник голови Ради міністрів Криму Рустам Теміргалієв.

На в´їзді до Сімферополя з´явився блокпост. Близько трьох десятків молодих людей тут чергують, чому стоять – не кажуть, ймовірно, чекають на екстремістів, яких не пропустити на півострів знову закликав кримський спікер.

На в´їздах до Севастополя ДАІ чергує з приготованими протитанковими їжаками. Кажуть, що таким чином борються з крадіжками авто.

На площі Леніна близько 50 комуністів всю ніч охороняли Леніна від правого сектора, який, за їхньою інформацією, планує повалити пам´ятник.

Нагадаємо, сьогодні на площі Леніна в Сімферополі відбудеться мітинг кримських татар, присвячений дню пам´яті відомого кримськотатарського громадського і політичного діяча Номана Челебиджихана.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *