ОСТАННІ НОВИНИ

У смерті кримського «беркутівця» сім’я звинувачує владу

|

У загиблого в Києві 42-річного кримського «беркутівця» Андрія Федюкіна залишилися дружина (інвалід 3 групи) та двоє синів – 9 і 14 років. Про це йдеться в сюжеті новинної програми «Вікна» на каналі СТБ, передає сайт «Крим.Коментарі».

Андрія застрелили біля Майдану – куля пробила бронежилет. Дружина розповідає, що він подзвонив незадовго до загибелі і розповів про поганий сон – думав, щось недобре з сім´єю. Андрій був старшим прапорщиком, у «Беркуті» відслужив майже 20 років, до пенсії залишалося 3 роки.

За словами його сестри, останні дні життя – на Майдані – були найважчими. «Коли підходять, плюють в обличчя, кажуть, що ми для тебе приготували криваву баню, повісимо вас. Перше, чим займемося – це вашими родинами. І при цьому залишатися людиною. А він до кінця залишився людиною», – каже вона.

У смерті брата жінка звинувачує не протестувальників, а владу, яка не змогла запобігти кровопролиттю. «Вони поставили їх, як фарш, м´ясо, відбійник… Вони прикрилися щитами і хлопцями. І тепер хлопці гинуть. Командири не отримують ніяких наказів згори, хлопці не отримують накази від командирів. Їх просто ставлять під кулі», – каже жінка.

Нагадаємо, серед загиблих у Києві силовиків – троє з Криму. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *