ОСТАННІ НОВИНИ

Провокації у Львові влаштовували харківські курсанти УВС

|

Провокації у Львові влаштовували харківські курсанти УВС

Провокації в силових відомствах Львівщини у ніч з 18 на 19 лютого, коли відбулись

погроми управлінь внутрішніх справ, служби безпеки, влаштовували курсанти університету внутрішніх справ з Харкова.

Про це розповів депутат Львівської обласної ради Андрій Корнат. За його словами, цю інформацію він отримав з декількох непов`язаних між собою джерел, згодом її вдалося підтвердити безпосередньо у курсантів-провокаторів, пише харківський сайт «Главное».

А.Корнат розповів, що група курсантів прибула до Львова ще близько трьох тижнів тому. Їх завдання було увійти в довіру до активних львів`ян – учасників акцій протесту, а в потрібний момент здійснити провокації, спрямовані на дестабілізацію ситуації. Це робили, щоб відволікти увагу на Західній Україні від подій у Києві.

Цікаво, що, за словами Андрія Корната, одночасно з харківськими курсантами у Львові з`явився новий керівник обласного СБУ.

Провокатори також спробували влаштувати погроми великих торгових центрів Львова, однак, городяни не піддалися на провокацію. Більше того, вони виявили провокаторів, визначили, де базуються курсанти, на чому пересуваються.

Вчора їх спіймали, молоді люди довго викручувалися, але згодом зізналися, що вони – курсанти УВС 3-4 курсу з Харкова, криміналістичної кафедри.

Андрій Корнат від свого імені та імені львів`ян звернувся до батьків курсантів із закликом забрати своїх дітей додому, не дозволити їм виконувати злочинні накази. «Це відверто антисуспільна, антидержавна робота», – зазначив депутат і додав, що хлопці хороші, вони стануть дуже хорошими фахівцями, – «Нехай вони їдуть додому і не беруть участі в злочинних діях».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *