ОСТАННІ НОВИНИ

Військові, які виїхали на Київ, загинули в ДТП (відео)

|

Сьогодні вранці колона машин 25 бригади ВДВ з селища гвардійське Дніпропетровської області рухалась в напрямку Києва, проте потрапила в ДТП і повернулася назад. Троє десантників загинуло, 8 – у важкому стані доставлені в реанімацію. Про це на своїй сторінці в Facebook написав користувач Ігор Гуртовий.

Колона здійснювала рух, за його словами, без супроводу ДАІ. В районі села Піщанка Новомосковського району водій однієї з машин не впорався з керуванням. “Це грубе порушення закону, який вони (влада) самі ж і придумали! По друге це показує, що готовність української армії нульова. По-друге говорить про звичайному совдепівському нехлюйство і це при тому, що 25 бригада одне з кращих підрозділів сухопутних військах”, – написав Гуртовий.

 

Раніше “Інтерфакс-Україна” повідомляв, що в результаті ДТП у Дніпропетровській області загинули троє військовослужбовців однієї з військових частин області, ще дев`ять отримали поранення різного ступеня тяжкості. Вранці в четвер з однієї з військових частин, які розташовані в Новомосковському районі, виїхала група військовослужбовців. Під час маршу одна з машин перекинулася. В результаті ДТП 3 військовослужбовців загинули на місці, ще 9 з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані в Новомосковську ЦРЛ. За попередніми даними правоохоронних органів, причина ДТП – водій не впорався з керуванням автомобіля. Дніпропетровська прокуратура у воєнній сфері відкрила кримінальне провадження за ч.2.ст.415 КК України.

Нагадаємо, вчора в.о. міністра оборони Павло Лебедєв підтвердив LB.ua, що віддав наказ про перекидання 500 десантників з Дніпропетровська в Київ. Були серед них військові 25 бригади, поки що достовірно не відомо.

Факти. ICTV

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *