ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти львівського Євромайдану закликають львів’ян інформувати про підозрілих осіб (телефони, адреси)

|

Активісти львівського Євромайдану звернулись до городян із заявою, в якій просять зберігати порядок у місті та не піддаватись на провокації. Також координатор львівського Євромайдану Василь Молдован подає всі необхідні контакти, через які можна зв’язатись з активістами, аби повідомити інформацію чи ж навпаки отримати спростування чи підтвердження тієї чи іншої події.

Подаємо текст звернення повністю

«Шановні львів’яни та гості нашого міста! Не можна допустити, аби і у Львові продовжувалося свавілля та панував хаос. Закликаємо Вас не провокувати правоохоронців, не знищуйте культурну столицю, не агресувати у бік, поки що, мирних силовиків. Нападницькі дії, це не один із шляхів вирішення проблеми, а чинник, який її загострює. Ні в якому разі не можна піддаватися на провокації.

З достовірних джерел відомо, що до Львова приїхала маса неврівноважених, агресивно налаштованих молодиків, які провокуватимуть мирне населення чинити неправомірні дії та влаштовувати нападницькі розбої.  

Масові безпорядки, які розпочалися 18 січня 2014 року у Львові – це цілеспрямовані провокативні дії налаштовані на порушення правопорядку у місті. Усі ті, хто залишається у Львові, просимо вас бути пильними та зберігайте спокій. Пам`ятайте, нам не потрібно кровопролиття, варварство та вандалізм.

Активісти львівського Євромайдану контролюють усі силові структури. Закликаємо Вас не чинити протиправних дій, спрямованих на розпал конфлікту з військовослужбовцями. Пам`ятайте, що Львів повинен залишатися спокійним місцем, де кожен українець зможе відчувати себе у безпеці.

Просимо вас об`єктивно та адекватно реагувати на повідомлення, які надходять від ЗМІ, оскільки за обставин, що склались останнім часом в Україні можливе дезінформування. Уся перевірена та достовірна інформація подається на офіційних сторінках прес-служби Львівського Євромайдану в соціальних мережах:

http://vk.com/eu.lviv
https://facebook.com/eulviv.ua
https://www.facebook.com/eulviv.en

https://twitter.com/euromaidan_lviv

Офіційний сайт Львівського Євромайдану:

https://euromaidan.lviv.ua/

Якщо ж Ви побачили підозрілих осіб, автомобілі чи автобуси, просимо про це повідомляти інформаційний центр.

Контактні дані інфо-центру:

+380934213262;

+380964986519;

+380667357918;

+380984977013».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *