ОСТАННІ НОВИНИ

Підступи до Майдану блокують люди в масках та з битами – активіст

|

Перехрестя вулиць Володимирської та Великої Житомирської в столиці заблоковане людьми, яких майже неможливо відрізнити від протестувальників. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Максим Буткевич, повідомляють «Коментарі».

«Зона особливої небезпеки поза Майданом, перехрестя вулиць Володимирської та Великої Житомирської. Проїзд Володимирською за перехрестям був заблокований мінімум кількома десятками молодих людей у шоломах і масках. Наша колега підтверджує: зовні їх неможливо відрізнити від протестувальників. Лунають постріли (Вогнепал? Травмат?) з боку вул. Володимирської можна виїхати на Михайлівську площу, але зупинятися там стрьомно. Площею ходять групи людей в масках і шоломах, і розрізнити, хто є хто, майже неможливо. На бордюрі сидів хлопець, судячи з пози – чи підвернув ногу, або поранений. Ті машини, які проїжджають в район перехрестя, при пострілах стрімко розвертаються на 180 градусів. Район від Великої Житомирської на початку Андріївського виглядає повністю заблокованим і небезпечним», – написав він.

У той же час на сторінці Євромайдану у Facebook повідомляється, що колона «антимайданівців» з битами і прапорами Партії регіонів рушила з парку Слави в бік Маріїнського парку. ДАІ їхньому руху не перешкоджає.

Як повідомляли «Коментарі», з ранку 18 лютого в Києві триває протистояння між співробітниками правоохоронних органів і прихильниками опозиції. Воно почалося після того, як протестувальники спробували пройти ходою до будівлі Верховної Ради на підтримку конституційної реформи.

МОЗ офіційно підтвердило, що в ході протистояння загинуло 25 осіб. За даними на ранок 19 лютого, за медичною допомогою звернулися понад 350 постраждалих під час зіткнень у центрі української столиці, 241 людину госпіталізовано.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *