ОСТАННІ НОВИНИ

Тітушки після себе залишили велику кількість гільз від АК, гумострілів та бойових 9-го калібру (фото, відео)

|

На місці перебування тітушок, на перетині Великої Житомирської та Володимирської вулиць, активісти знайшли велику кількість гільз від АК, гумострілів та бойових 9-го калібру. Навколо багато чиїхось особистих речей, одягу, калюжі крові, а також візитка кореспондента газети “Вісті”. Про це повідомляється у  facebook на сторінці  спільноти Молодіжний Націоналістичний Конгрес.

Кілька годин тому через facebook та інші соціальні мережі активісти повідомляли, щоб протестувальники в жодному разі не їхали на Майдан через згадане перехрестя, оскільки там зазнали нападів кілька людей. Повідомлялось про сильно поранених, а також про смертельний випадок. Щоправда наразі підтвердження цьому ще немає.

«Надійшла інформація про те, що на перехресті Великої Житомирської та Володимирської вулиць стоять тітушки, озброєні та з щитами. Побили вікна у кіоску преси. У потрощених вікнах бібліотеки, яка розташована на Житомирській, видно сліди від гумових куль. Поруч, на Володимирській, стоять активісти», – інформував #євромайдан.

 

Також події, які відбувались на вулиці Велика Житомирська вдалось зафіксувати на відео. Під час стрілянини серйозно поранено хлопця.

Відео Tony Montana

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *