ОСТАННІ НОВИНИ

Під Києвом знайдено тіло ще одного закатованого євромайданівця?

|

Під Києвом селяни знайшли труп c жовто-блакитною стрічкою учасника акцій протесту на Євромайдані

Про це повідомляє Sprotiv.org з посиланням на активіста Миколу Ляховича.

«Оскільки тіло, на думку селян, було одягнене як «майданівець», та ще й із спотвореним обличчям (як саме писати не буду), то люди побоялися звернутися в «міліцію». Селяни просто бояться розділити участь «афганців» з Майдану, на яких порушили кримінальну справу за те, що здали в міліцію «щура», який нишпорив по скриньках пожертвувань», – написав Ляхович у Facebook.

Тому, за його словами, селяни просто приховали знайдений труп, щоб його не розірвали собаки, а самі через треті руки передали інформацію опозиції з проханням їх в це «не втягувати». «Всі деталі цієї справи будуть оприлюднені найближчим часом, тому поки тіло офіційно не передадуть «правоохоронцям» писати більше нічого не буду», – підкреслив активіст.

У той же час, к Київській обласній міліції спростували інформацію про те, що нібито під Києвом був знайдений труп євромайданівця. Про це сказав речник ГУ МВС України у Київській області Микола Жукович. “Ніяких трупів у Київській області не знаходили. Я певен, що у місті Києві теж”, – сказав М.Жукович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *