ОСТАННІ НОВИНИ

В «Укрзалізниці» стверджують, що поїзди Hyundai якісно ремонтують

|

Компанія Hyundai Rotem виконує сервісно-технічне обслуговування поїздів та їх ремонт у відповідності із встановленими виробником регламентом.

Як повідомили «Коментарям» у прес-службі «Укрзалізниці», після придбання в 2012 році 10 електропоїздів виробництва компанії Hyundai Rotem між ДП «Українська залізнична швидкісна компанія» і компанією Hyundai Corporation був укладений контракт на здійснення сервісно-технічного обслуговування поїздів HRCS2 корейськими фахівцями на період до листопада 2017 року.

В «Укрзалізниці» повідомили, що фахівці Hyundai Rotem перед відправленням поїздів в рейс на кожен з них оформляють чек-лист якості виконаних робіт з гарантією безпечного курсування поїзда.

Згідно з укладеним контрактом, «Українська залізнична швидкісна компанія», забезпечує поїзні локомотивні бригади (стюардів) для експлуатації електропоїздів, здійснює очищення санвузлів, заправку поїздів водою і піском, забезпечує санітарний стан поїздів та послуги харчування пасажирів на шляху проходження.

Стан інфраструктури «Укрзалізниці» відповідає вимогам Правил технічної експлуатації на залізницях України.

Генеральний директор представництва Hyundai Corporation Юн Сук Чой заявив, що зараз в обслуговуванні електропоїздів задіяні 48 корейських спеціалістів, а для комплексного обстеження в Україну приїдуть ще 7 співробітників компанії.

Як повідомляли «Коментарі», 12 лютого «Укрзалізниця» без попередження зняла з маршрутів поїзди Hyundai Rotem для проведення техогляду.

При цьому в «Укрзалізниці» повідомили, що замість Hyundai для перевезень пасажирів будуть використовуватися звичайні поїзди зі звичайними вагонами на локомотивній тязі.
Пізніше стало відомо, що причиною зняття поїздів Hyundai стали поломки кузова і несучої конструкції вагонів, включаючи тріщини в стінах вагонів.

В «Укрзалізниці» повідомили, що поїзди Hyundai Rotem повернуть в експлуатацію до кінця місяця.

Фото: Наталя Ільїна

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *