ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині біля офісу «УДАРу» пролунав вибух

|

У місті Жовква Львівської області під дверима офісу політичної партії «УДАР» пролунав потужний вибух. У результаті детонації невідомого вибухового пристрою в радіусі 200 метрів у приміщеннях банків, магазинів і автомобілів спрацювала сигналізація, на виклик якої відреагували приватні служби охорони, котрі й зафіксували факт вибуху.

Як повідомляє прес-служба “УДАРу”, виконавців цього злочину впіймати не вдалося. Громада міста та колектив місцевого осередку обурені такими діями провокаторів та засуджують будь-які акції, направлені на дестабілізацію спокою у в Жовківському районі.

За фактом скоєння злочину скерована заява в правоохоронні органи, дані по заяві внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

«Ми докладемо усіх зусиль, щоб правоохоронні органи з’ясували, чи це була випадковість, чи мала місце цілеспрямована акція по залякуванню місцевих активістів. Сьогодні ми маємо сотні випадків залякувань активістів Євромайдану по всій Україні. Це і побиття, і викрадення, і спалення автомашин, залякування, погрози. Ми закликаємо правоохоронців з’ясувати всі обставини цього інциденту та знайти зловмисників», – наголосив член Ради Львівської обласної організації “УДАР” Ігор Самардак.

Фото: прес-служба ЛОО “УДАР”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *