ОСТАННІ НОВИНИ

Козловський прикупив дві культові львівські кнайпи

|

Григорій Козловський, який бореться за приватизацію приміщення кінотеатру «Київ», також активно освоює ресторанний ринок Львова. Нещодавно він став співвласником ТОВ «Унія», яке управляє кав’ярнями  «Під синьою фляжкою» (вул.Руська, 4) та «Кабінет» (Винниченка, 12).

За даними Єдиного державного реєстру, Козловському належать 96% підприємства, решту ділять між собою Роман та Катерина Кардашевські, пишуть «Наші гроші.Львів».

Кардашевські стали власниками підприємства лише в кінці 2012 року. Вже в липні 2013 року депутати Львівської обласної ради надали ТОВ «Унія» дозвіл на приватизацію приміщення кафе загальною площею 231,4 кв. м. До того часу «Кабінет» був так званою «дзиґівською кнайпою» (Мистецьке об’єднання «Дзиґа»), яке орендувало приміщення у ГО «Просвіта».

Подейкують, що вже за кілька днів «Кабінет» буде закритий на реконструкцію. Можливо, реконструкція цього разу обійдеться без скандалів, які дивним чином, супроводжують діяльність винніківського бізнесмена у Львові. Нагадаємо, минулого року Григорій Козловський опинився в епіцентрі скандалу з пам’яткоохоронцями Львова під час будівництва на вул. Староєврейській, 9 і відкритті ресторану «Королівська пивоварня». Тоді його звинувачували у руйнуванні пам’ятки архітектури.

Григорію Козловському також належить львівський «Гранд-готель» та готельно-ресторанний комплекс «Святослав» у Винниках, офіційною власницею якого є Козловська Іванна Григорівна. Він також був засновником та керівником «Львівської тютюнової фабрики», але в грудні минулого року у підприємства змінився власник та директор. Ним став львів’янин Олександр Полащенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *