ОСТАННІ НОВИНИ

«Регіонали» розпочали інформаційну атаку на потенційного прем’єра з «чужаків»

|

У Партії регіонів розпочали інформаційну підготовку до відмови Президента від ідеї створення технічного уряду

Про це пише в сьогоднішньому випуску видання «Комерсант-Україна», посилаючись на опубліковані вчора кілька заяв представників Партії регіонів, де йдеться про те, що новим прем´єр-міністром має стати член ПР і партія звернеться до Президента з офіційним проханням про це. Зокрема, йдеться про заяви заступника глави парламентської фракції ПР Олега Царьова і Дмитра Шенцева, а також першого заступника голови фракції Михайла Чечетова.

Всі троє підкреслили, що виступають не зі своєї особистої, а з консолідованою партійною позицією. Нагадаємо, Царьов, Шенцев і Чечетов категорично виключили можливість формування уряду на чолі з представником опозиції. У свою очердеь, Чечетов повідомив, що його фракція збирає підписи під зверненням до Президента з проханням внести до парламенту кандидатуру прем´єр-міністра з числа членів ПР». «Ми сподіваємося, що Президент дослухається нашої думки»,- додав Чечетов.

Як повідомляли «Коментарі», вчора глава фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк закликав Президента Віктора Януковича дати опозиції сформувати Кабмін і підтримати програму дій нового уряду.

25 січня Президент України Віктор Янукович запропонував лідеру фракції «Батьківщина» Арсенію Яценюку посаду прем´єр-міністра, а лідеру фракції УДАР Віталію Кличку посаду віце-прем´єра з гуманітарних питань.

Депутат Верховної Ради, голова фракції ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк відмовився від пропозиції Президента Віктора Януковича очолити Кабінет Міністрів.

28 січня Азаров заявив, що написав заяву про відставку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *