ОСТАННІ НОВИНИ

Затримано «смотрящого» за Сокальською зоною

|

Працівники УБОЗ ГУМВС України у Львівській області затримали 34-річного громадянина Анатолія Терьохіна, який, як учасник злочинної групи, на території регіону впродовж тривалого часу скоював особливо тяжкі злочини, а саме: вимагання, пограбування, шахрайство.

За плечима у затриманого вже була одна «ходка»: був засуджений до 7-ми років позбавлення волі (квартирна крадіжка). У кримінальних колах його вважали так званим «смотрящим» за м. Червоноградом, Сокалем та місцем позбавлення волі у даному регіоні; він здійснював збір коштів у так звані «общаки». На всіх бандитських стрілках називав себе «стрємілою», тобто людиною, яка прагне отримати почесний титул «злодія в законі».

Якщо торік цей чоловік ще підтримував хороші стосунки з такими кримінальними авторитетами Червонограда, як Алсан і «Сєдой», то вже у 2014-му він «розбив глека» з багатьма ватажками кримінальних угруповань. Розуміючи, що ці конфлікти можуть перерости у збройне протистояння, Терьохін озброївся. Це його і згубило — оперативна інформація дійшла до силовиків.

5 лютого 2014 року, на вул. Мазепи у Львові, під час обшуку в автомобілі марки «Мітсубісі-Паджеро» цього пана, «убозівці» під його курткою, виявили пістолет марки ФЕКОР (маркування Р-64) угорського виробництва (з патроном у патроннику) та набоями (8 штук).

У подальшому під час обшуку в салоні вищевказаного автомобіля виявили й сумку, в якій була граната F-1 та циліндричний предмет. За висновком експертизи, пістолет є нарізною самозарядною вогнепальною зброєю, а набої — придатні до стрільби. Циліндричний предмет є глушником, конструкція якого дозволяє закріпити його на ствол нарізного пістолета.

Ратуша

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *