ОСТАННІ НОВИНИ

Великобританія не проти навчання у себе дітей регіоналів

|

Великобританія не має наміру перешкоджати навчанню в своїх навчальних закладах дітей українських чиновників-регіоналів. Про це заявив посол Великобританії в Україні Саймон Сміт, провідомляють Українські новини.

“Ми переконані, що освіта, і високоякісна освіта, – це той процес, який відкриває розум, і ми більш зацікавлені в наданні освіти, ніж налаштовані на закриття дверей”, – сказав Сміт.

Таким чином, він відповів на питання про те, що багато представників фракції Партії регіонів у Верховній Раді виступають проти підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом, але при цьому їхні діти отримують освіту за кордоном, і, зокрема, у Великобританії.

Говорячи про політичну ситуацію в Україні, Сміт зазначив, що важливо знайти ті можливості, за яких співробітництво для подолання політичної кризи буде більш ефективним між усіма сторонами політичного процесу в Україні та країнами-членами ЄС.

За словами посла, якщо буде обрано антидемократичний шлях вирішення кризи в Україні, то будуть негативні наслідки для офіційного Києва.

Раніше депутат від Партії регіонів Володимир Вечерко зізнався, що його донька Вікторія навчалася в Швейцарії і отримала громадянство цієї країни.

Таким чином, у неї подвійне громадянство, що заборонено законодавством України. Крім того, відомо, що діти інших регіоналів також навчаються у країнах ЄС.

Українська правда

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *