ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройшов кастинг дівчат на участь у конкурсі краси «Міс Львів 2014»

|

У Львові відбувся кастинг претенденток на звання «Міс Львова 2014». Експертне журі обирало достойних дівчат на корону «Міс Львів 2014» із понад двохсот красунь. Спеціальними гостями вечора були Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко. Про це Львівськорму порталу повідомили організатори заходу.

Основні умови кастингу – це вік до 24 років та відсутність обручки.

Аби вразити журі конкурсантки не тільки демонстрували гарні форми, але й вдавалися до хитрощів та демонстрували свої таланти: співали, танцювали бальні танці, знімали підбори та декламували вірші.

Деякі учасниці чудово розмовляли англійською та німецькою мовами з одним із членів журі Удо Хайне, який є постійним партнером конкурсу. Кожна дівчина індивідуальна, але конкурс краси вимагає не лише красивого тіла, куди важливішими є внутрішні якості та харизматична зовнішность.

Також, немало важливим, є зріст. Знаючи це дівчата часто додавали собі декілька сантиметрів. Охочих на кастинг прийшло чимало. 100 претенденток було зареєстровано у день відбору та 100 згідно електронних анкет. Із усіх охочих журі обрало 50, які продовжать боротьбу за корону в наступних турах конкурсу.

«Про корону «Міс Львів» мріяла ще змалечку. Коли виповнилося 16, я вирішила піти на кастинг, але не пройшла, а через три роки повернулася і перемогла. Не засмучуйтесь поразкам, бо дуже часто вони ведуть нас до перемоги, варто просто вірити й працювати над собою», – радить дівчатам, які не пройшли відбір директор конкурсу Валерія Никифорець. Як повідомляють організатори, гранд-фінал конкурсу «Міс Львів 2014», традиційно, відбудеться в театрі опери та балету імені Марії Заньковецької в кінці березня. Переможниця представлятиме Львів на конкурсі «Міс Україна 2014», і має шанс стати обличчям країни у світовому конкурсі краси.

Нагадаємо, що минулого року корону «Міс Львів» отримала Корнелія Готра, студентка стоматологічного факультету Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, яка представляла Львів на конкурсі «Міс Україна – 2013».

Корнелія потрапила у фінал, здобула титул «Міс фото» і посіла почесне четверте місце.

Фото організаторів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *