ОСТАННІ НОВИНИ

Стриянин «орендував» банківську картку своєї знайомої

|

Оперативники Стрийського міськвідділу міліції встановили особу крадія, який поцупив банківську платіжну картку в 18-річної місцевої мешканки. Дівчина –  студент, здобуває освіту та  одночасно самостійно заробляє на прожиття.  Натомість 23-річний молодик, який ніде не працює,  вирішив збагатися за її рахунок.

Про це Львівському портал повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Зі заявою про викрадення картки місцева мешканка звернулася до Стрийського міськвідділу міліції наприкінці грудня минулого року. Як зазначила потерпіла, з викраденої кредитної карточки зникли 2 тисячі гривень.

У ході слідства правоохоронці встановили, що банківську платіжну картку викрав 23-річний місцевий мешканець, знайомий потерпілої.

Молодик запримітив картку та одним оком підгледів код на вулиці біля банкомата, коли  дівчина знімала гроші. Скориставшись моментом, коли  в кафе вона залишила свою сумку без нагляду, зловмисник викрав банківську картку, а згодом зняв гроші з рахунку. Для того, щоб приховати факт зняття грошей з картки, спритник підключив до номеру свого мобільного телефону послугу банку «SMS-інформування». Тож дівчина деякий час не підозрювала про зникнення грошей з рахунку. 

 «Стриянину, який має не погашену судимість за скоєння крадіжки, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 (крадіжка. вчинена повторно) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п`яти років або позбавлення волі на той самий строк»,- повідомив начальник Стрийського міськвідділу міліції підполковник міліції Василь Кулик.

Міру покарання крадію визначатиме суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *