ОСТАННІ НОВИНИ

Охорона львівських податківців коштуватиме бюджету майже мільйон гривень

|

Головне управління Міндоходів у Львівській області акцептувало пропозицію ПП «Аутпост-14» на послуги з охорони приміщень фіскальної служби у 2014 році.  Це підприємство протягом поточного року буде охороняти приміщення управління на вулицях Стрийській, 35 та Щепкіна, 4 за 919, 8 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель, пишуть «Наші гроші.Львів».

«Аутпост-14» здійснював охорону податківців і в минулоріч, але за 820 тис. грн. Цього року єдиним конкурентом на торгах виступило ТОВ ,,БК-Гарант”, яке запропонувало свої послуги на 65 тис грн. дорожче.

Згідно з технічним завданням, адмінбудинок ГУ Міндоходів у Львівській області на Стрийській, 35 охоронятимуть 8 осіб, з яких 4 охоронця працюватимуть цілодобово. На вулиці Щепкіна охорону забезпечує одна особа, але цілодобово.

Засновником ПП «Аутпост-14» є львів’янин Максим Устінов. Він також є засновником ще близько десятка фірм зі статутним фондом у 1 тис. грн і словом «аутпост» у назві, наприклад, «Аутпост-6», «Аутпост-8», «Аутпост-12» тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *