ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІ тепер намагається забрати права й за відвідини Майдану

|

Голову київської «За Україну!» Юрія Зубка ДАІ намагається позбавити водійських прав.

Про це «Українській правді» повідомив голова партії В`ячеслав Кириленко.

«Ця машина весь час їздить на Євромайдан і вниз по Володимирському спуску, з моменту подій на Грушевського», – розповів Кириленко.

За словами депутата, Зубку інкримінують те, що він нібито не зупинився на вимогу працівника ДАІ.

«Там же внизу стоять даішники і фіксують. Але ніяких спроб зупинки не було, а просто  прийшла повістка за домашньою адресою, і суд призначили на п’ятницю», – розповів Кириленко.

«Тобто вони фіксують всі машини, які зрозуміло, що регулярно беруть участь у подіях євромайдану. І всім розсилають потім повістки. Думаю, що п’ятницю будуть намагатися позбавляти прав. Цілком зрозуміло, що протокол той підроблений», – додав він.

Кириленко додав, що справа розглядатиметься Святошинським судом у п’ятницю.

Як відомо, раніше ДАІ повально повиписувало сфальсифіковані рапорти, а потім поскладало фальсифіковані протоколи на людей, які 29 грудня їздили до резиденції президента Віктора Януковича.

Вже є більше десятки рішень судів, яким у людей забирають права, не зважаючи на те, що діашники не намагалися зупинити людей, або навіть незважаючи на той факт, що декого не було на вулицях, де співробітник ДАІ нібито зафіксував правопорушення.

Крім того, відомо, що рапорти, на підставі яких складено протоколи, були сфальсифіковані, бо під прізвищем однієї і тієї ж людини стоять різні підписи.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *