ОСТАННІ НОВИНИ

Захарченка вважають терористом та екстремістом №1 в Україні

|

Заява міністра МВС Віталія Захарченка про нібито наявність в його відомстві документів, які підтверджують, що партія «Батьківщина» заздалегідь розробляла силовий сценарій конфлікту під час масових акцій протесту у Києві – це чергова брудна провокація проти опозиції. Про це повідомляється у заяві прес-служби об’єднаної опозиції «Батьківщини».

В «Батьківщині» категорично спростовують закиди МВС про начебто підготовку державного перевороту «екстремістами» від опозиції. Далі текст заяви подаємо без змін:

«Насправді для всіх очевидним є те, що головним екстремістом в країні є виключно відомство, очолюване Захарченком. Адже саме правоохоронні органи сьогодні здійснюють широкомасштабну кампанію терору проти всіх громадян України, які ведуть боротьбу за свої права і свободи та виступають проти влади.

Більше того, вся країна бачила, як бійці «Беркуту» на вулиці Грушевського діяли наче справжні екстремісти, вбиваючи і травмуючи людей, кидаючи в протестувальників каміння, коктейлі молотова, саморобні гранати, начинені металевими елементами.

Саме міністр внутрішніх справ Захарченко сьогодні діє як терорист №1, публічно оголошуючи на всю країну про підготовку терактів на Майдані з метою залякування суспільства.

Загалом судячи з публічних заяв міністра, складається таке враження, що Захарченко живе в паралельній реальності та знаходиться в неадекватному стані. В цій збоченій реальності Захарченка – активісти Євромайдану викрадають, вбивають і катують самі себе, автомобілі учасників Автомайдану спалахують самі по собі, а люди на Майдані самі підкладають собі вибухівку, на якій підриваються.

Партія «Батьківщина» закликає пана Захарченка прийти до тями та спершу розібратися із екстремістами під його власним командуванням, адже досі не було покарано жодного правоохоронця за злочини проти учасників масових акцій протесту в Україні і злочини проти людяності, які підпадають під міжнародний трибунал», – йдеться у заяві.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *