ОСТАННІ НОВИНИ

Майдан прийде до парламенту нагадати депутатам про себе

|

Сьогодні, 6 лютого, о 10:00 представники Майдану розпочнуть ходу до стін Верховної Ради, де розпоченеться чергове засідання сесії, щоб нагадати депутатам про вимоги народу. Майдацівці закликають доєднатися до походу киян.

Про це повідомив комендант Майдану Андрій Парубій  у прямому ефірі програми журналістських розслідувань “Народний контроль”, на телеканалі ZIK.

“Депутати, влада повинні згадати, що Майдан не зник. Він є!  Головна проблема сьогодні в тому, що влада не хоче виконувати вимог Майдану, – зазначив Андрій Парубій. – Влада відверто затягує час, намагається охолидити Майдан. Втім на ньому напруга лише зростає, розуміємо необхідність активних дій, які вже змусили владу піти на певні поступки минулого тижня. Відтак не можна зупинятися”.

За словами Андрія Парубія, хода до Верховної Ради буде мирною акцією,  очолять її  1,5 тисячі представників Самооборони Майдану.

“Наголошую, акція буде мирною. Ми просто хочемо нагадати владі про свої вимоги, про необхідність їх виконувати, – наголосив А. Парубій. – Затягування часу може лише  призвести до нових конфліктів. Ми розуміємо, що кривавий сценарій найбільш вигідний Путіну. Але ми мусимо діяти, повинні посилювати тиск на владу”.

Фото: Facebook/Андрій Парубій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *