ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович усувається від конкретних дій для розв`язання кризи - Кличко

|

Президент усувається від конкретних дій для розв`язання політичної кризи і через парламент заводить її в глухий кут. Про це заявив лідер “УДАРу” Віталій Кличко журналістам після зустрічі з президентом Януковичем, інформує прес-служба «УДАРу».

 Кличко наголосив, що домігся зустрічі з Президентом.

 “Президент почав розказувати, що на конституційні зміни знадобляться місяці, а то й півроку. І все має відбуватися у правовому полі”, – сказав лідер “УДАРу”.

 Однак Кличко переконаний, що такого проміжку часу Україна просто не має, і це питання потрібно вирішувати дуже швидко.

 “У нас є всі підстави для того, щоб ухвалити політико-правове рішення і проголосувати Акт про повернення до Конституції 2004 року. І це можна зробити швидко”, – сказав Віталій Кличко.

 Водночас, зауважив лідер “УДАРу”, ні у президента, ні у Партії регіонів немає бажання вирішувати цю проблему.

 “Президент не хоче цього і ще більше загострює ситуацію. Це – безвідповідальна позиція для глави держави. Бо він такими діями провокує людей на якісь радикальні дії. А демократичний світ – на санкції, про які давно говорять”, – наголосив Кличко.

 Політик зауважив, що “УДАР” саме через таку позицію влади і її нечесність на переговорах наполягає на участі міжнародних посередників високого рівня для того, щоб вони бачили як ідуть переговори і фіксували домовленості.

 Кличко переконаний, що затягування з розв`язанням кризи лише підвищуватиме напругу в суспільстві. Він наголосив, що від парламенту дуже багато залежить, наскільки швидко будуть зроблені кроки до вирішення конфлікту.

Фото: прес-служби “УДАРу”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *