ОСТАННІ НОВИНИ

«Врадіївські ґвалтівники» рвуться на волю

|

18 лютого в суді розглядатиметься апеляція на вирок міліціонерам, засудженим за побиття і зґвалтування мешканки смт Врадіївка Миколаївської області.Про це повідомив адвокат постраждалої Ірини Крашковох, повідомляє «Сегодня». За його словами, сама Крашкова апеляцію не подавала.

Володимир Клименко, адвокат одного з підсудних – Євгена Дрижака, розповів, що його підзахисний наполягатиме на скасуванні вироку. За даними адвоката, у вердикті є такі цитати: «Суд не бере до уваги висновок усіх експертиз, тому що експертизи суперечить свідченням потерпілої. Суд не бере до уваги свідчення 32 свідків – працівників міліції, бо вони суперечать показанням потерпілої». Клименко висловив надію, що Апеляційний суд візьме до уваги наявні обставини.

У прокуратурі вважають, що доказів провини більш ніж достатньо.

Як повідомляли «Коментарі», влітку і восени 2013 року суд слухав справу про зґвалтування мешканки селища Врадіївка Миколаївської області Ірини Крашкової. На лаві підсудних перебували капітан міліції Євген Дрижак, лейтенант Дмитро Поліщук, таксист Сергій Рябіненко та заступник начальника Врадіївського РВВС Михайло Кудринський.

Суд визнав їх винними і засудив Дрижака і Поліщука до 15 років ув´язнення, Кудринського – до 5 років; Сергія Рябіненка – до 11 років.

Також Дрижак і Поліщук повинні виплатити Крашковій по 150 тисяч гривень моральної шкоди, Рябіненко – 100 тисяч гривень.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *