ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни блокують внутрішні війська, які мають їхати на Київ

|

Військовослужбовці в/ч 4114 у Львові отримали наказ виїхати до Києва. Про це у коментарі Гал-інфо заявив депутат Львівської міськради від НРУ Валерій Варемчук. Активісти Євромайдану намагаються завадити виїзду військових.

«До виїзду на Київ готують солдатів в/ч 4114 у Львові. Важливо, щоб цих солдатів-строковиків не змушували виконувати злочинні накази. Можливо варто втрутитись батькам і захистити дітей!», – сказав Валерій Веремчук.

Активісти львівського Євромайдану у соцмережах оголосили про намір протидіяти ймовірній передислокації військових до Києва, де у неділю ввечері почалися масові сутички.  

В/ч 4114 внутрішніх військ розташована  у Львові між вул. Стрийською, Науковою, Тролейбусною та Рубчака. Як інформують користувачі facebook, на цей час блокують виїзд військових уже 15-20 автівок, люди продовжують під’їжджати.

Інформація про ймовірність виїзду військових до Києва поширилася і у Івано-Франківську, з посиланням на заяву народного депутата Олександра Сича у фейсбуку. Місцеві ЗМІ повідомляють, що активісти власним автотранспортом блокують виїзди з військової частини на вул. Чорновола, 147

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *