ОСТАННІ НОВИНИ

НКРЕ поки не збирається знижувати тарифи на тепло для населення

|

На сьогодні у Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг (НКРЕ), немає підстав для зниження тарифів на теплову енергію для населення

Про це сьогодні на брифінгу заявив голова НКРЕ Валерій Саратов, передає «РБК- Україна».

«Під час розрахунку тарифів на теплову енергію, яка виробляється для потреб населення, використовується вартість природного газу українського виробництва. Разом з ПДВ – 1000 309 гривень за тисячу кубометрів. Як бачите, вартість російського газу – 2000 448 гривень, яку вчора встановила НКРЕ за тисячу кубометрів, вища за ту, яка використовується зараз. Тому у комісії зараз відсутні підстави переглядати тарифи на теплову енергію для населення», – пояснив Саратов.

Як повідомляли «Коментарі», вчора НКРЕ знизила з січня ціну на газ для промспоживачів на 10%, для бюджетників – на 29,2 %

Нагадаємо, днями Президент Віктор Янукович доручив прем´єр-міністру Миколі Азарову знизити ціни на газ для споживачів і промисловості вже з 1 січня.

Пізніше стало відомо, що Міністерство енергетики та вугільної промисловості ініціює зниження цін на газ для бюджетних підприємств на 29,2 %, а для промисловості – на 10 % вже з 1 січня.

Фото: PHL

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *