ОСТАННІ НОВИНИ

Кого шукали роботодавці під Новий рік

|

Поки офісні працівники тішаться наперед 7-денними вихідними й відпочинком, чимало творчих людей збирається активно попрацювати. Напередодні новорічних свят роботодавцям особливо потрібні ті, хто вміє розважати, веселити й годувати. Аніматори, ведучі свят, повари — їх шукають як на тимчасову, так і на постійну роботу. Деяких сезонних пошукачів обіцяють забезпечити житлом і харчуванням. Про це свідчать дані дослідження Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

Акторам, масовикам-витівникам та іншим творчим особистостям напередодні Нового року найпростіше влаштуватися Дідом Морозом. За велінням служби новорічному працівнику доведеться зануритися в атмосферу дитячих свят і корпоративів на найближчі кілька тижнів. Впоратися з такою роботою зможуть тільки позитивні, харизматичні, енергійні люди, які люблять дітей. Бажано, з досвідом акторської роботи.

У зимовий сезон роботодавці часто шукають ведучих на свята, артистів, фокусників, співаків, танцівників та інших творчих людей для участі в різних заходах у містах півдня Росії. Від них очікується якісна робота на заході, вміння швидко адаптуватися під різні групи замовників і професійне виконання заявленої програми або номера. Людей із активною життєвою позицією, гнучкістю мислення і креативністю просять пройти співбесіду в місті Харкові, там само буде обумовлений гонорар майбутніх зірок.

Зробити свято яскравим і гарно його запам’ятати допоможе event-менеджер із агентства S-PARTY. Кандидат на позицію повинен мати досвід роботи в продажу послуг, досвід роботи в організації свят, написанні сценаріїв і роботі з акторами. Графік роботи коливається від 4 до 6 днів на тиждень. Зарплата формується, виходячи зі ставки й відсотків (залежно від вартості проектів).

Гриль-бар «Натюрліх» в Буковелі шукає собі в команду спеціаліста по піці й помічника повара. До обов’язків піцайоли буде входити приготування піци, організація і контроль повного технологічного процесу приготування піци, складання заявок на необхідні продукти й дотримання термінів і умов зберігання продуктів. Кандидат повинен мати досвід роботи від 1 року, середню спеціальну освіту і санітарну книжку. Його будуть забезпечувати харчуванням і нададуть місце проживання. Заробітна платня складає від 3000 грн. на місяць.

Схожими обов’язки будуть і в помічника повара — приготування страв відповідно до рецептури й технології виготовлення кулінарних виробів, приготування страв і заготовок італійської кухні (холодний, гарячий цех), правильна експлуатація кухонного обладнання й забезпечення чистоти. Вимоги до помічника повара залишаються тими ж, що й до піцайоли: досвід роботи від 1 року, середня спеціальна освіта, наявність санітарної книжки, знання й дотримання технологічних карт, санітарних норм і швидкість навчання. Заощадливість, уважність, охайність і добросовісність кандидата оплачуються окремо.

Для тих, хто любить літо, сонце й море більше, ніж сніг і мороз, відкрита вакансія аніматора в Тунісі. Холдинг компаній Biblio Globus Tunisia / Carthage Plus / Carthage Travel & Events готовий також розглянути колективну заявку від спрацьованої команди аніматорів — не більше 5 осіб. Список вимог до аніматора досить широкий: діючий закордонний паспорт на період до 2015 року або більше, володіння англійською, французькою або арабською мовою на розмовному рівні, правильна російська мова, хороший словниковий запас, чітка дикція; навички роботи з аудиторією, з мікрофоном; спеціальна акторська, танцювальна, вокальна, музична або спортивна підготовка; відсутність протипоказань для тривалого перебування у воді й на сонці.

Уміння розв’язувати конфліктні ситуації і готовність працювати у високому темпі особливо цінуються роботодавцем. Компанія оплачує медичну страховку, авіаквиток у обидва боки, харчування і розташування в готелі, мобільний зв’язок і надає кілька комплектів уніформи за рахунок компанії. Фіксована заробітна платня виплачується щомісячно. Термін подачі заявок — із 15 грудня 2013 року до 31 січня 2014 року. Попередній відбір буде здійснюватися за анкетою. Остаточна співбесіда буде проводитися в Москві, Санкт-Петербурзі й Києві у лютому 2014 року.

Дані були отримані в результаті аналізу бази даних вакансій і резюме Міжнародного кадрового порталу hh.ua в грудні 2013 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *