ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівщини виділили мільйон гривень на встановлення 30 спортивних майданчиків

|

Станом на 25 грудня 2013 року відповідно до Обласної цільової програми “Спортивний майданчик” на 2011 – 2016 роки, затвердженої рішенням Львівської обласної ради від 24.05.2011 № 135, встановлені спортивні майданчики у 10 населених пунктах Львівської області.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

На засіданні постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму Львівської обласної ради представники управління з питань молоді і спорту Львівської обласної державної адміністрації повідомила, що нові спортивні майданчики облаштовано у с. Домажир Яворівського району, м. Львів (вул. Лисенка, 53), м. Буськ, с. Забір’я Жовківського району, с. Ясенівка Золочівського району, с. Київець Миколаївського району, с. Лучківці Бродівського району, с. Попелі Дрогобицького району, с. Млиниська Жидачівського району, м. Сокаль (санаторна школа-інтернат ім. Т. Шевченка).

Як зазначили в управлінні Львівської ОДА, загалом на реалізацію Обласної цільової програми «Спортивний майданчик» з обласного бюджету у 2013 році депутати виділили 1 млн грн на встановлення 30 спортивних майданчиків з тренажерним обладнанням. Зараз за Програмою продовжується облаштування спортивних майданчиків в інших населених пунктах області.

Місця для встановлення майданчиків у районах Львівщини, зокрема, у місцях будівництва будинків сімейного типу визначено колегіально, спільно з профільною комісією Львівської обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *