ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові відбудеться соціальна фотосесія «Відкрий дитині світ»

|

Завтра, 28 грудня, о 12.00 год. в школі-інтернаті №2 (вул. Просвіти, 2), розпочнеться соціальна фотосесія в рамках соціального проекту «Відкрий дитині світ». Участь в акції візьме близько 30 дітей, більшість з них сироти, віком від 7 до 18 років. Вже традиційно згодом буде проведена і виставка світлин, зроблених під час фотосесії. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Організатор соціального проекту – «МГО Ідеї молоді». Проект діє за підтримки управління молоді,  сім’ї та спорту Львівської міської ради.

«Діти, які навчаються в інтернаті, – це маленькі дива, які залишились без належної батьківської опіки і піклування, в цих дітей дуже щирі емоції. Важко словами передати те, які вони. Їхні глибокі погляди закарбовуються в пам’яті, заставляють радіти і водночас співчувати. Зроблю всім діткам портретні фотографії, щоб нікого не образити, але фотосетом  хочу показати їхнє життя, їхній побут, вільний час тощо.  В загальному хочу подарувати їм увагу та весело провести час – адже це дітям потрібно найбільше, це для них найважливіше. Своїми фотографіями я хочу передати емоції дітей, щоб люди задумались і допомогли їм», – розповів фотограф Андрій Мазур.

 «Відкрий дитині світ» – соціальний проект львівської молоді. Ініціативна  молодь організовує безкоштовні фотосесії для дітей з інтернатів, дитячих будинків та інших закладів, де перебувають діти, які опинились у складних життєвих обставинах. Згодом після фотосесій організовуються і виставки фотографій, зроблених під час акцій. Мета проекту — відкрити світові дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, привернути увагу громадськості до їхніх проблем, а також залучити волонтерів та меценатів для них.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *