ОСТАННІ НОВИНИ

Українські футбольні капітани обрали кращого гравця року

|

Київський динамівець Андрій Ярмоленко став володарем титулу кращого гравця року за опитуванням 16 капітанів футбольних команд української прем’єр-ліги, яке провів мультиспортивний портал championat.com, передає УНН з посиланням на прес-службу ФК “Динамо”.

Клубні капітани називали свої трійки призерів, в яких за перше місце нараховувалося по три очки, за друге по два, за третє — один бал.

Заочна боротьба за звання кращого футболіста року розгорнулася між динамівцем Андрієм Ярмоленком і дніпропетровцем Євгеном Коноплянкою. У підсумку з перевагою у три очки переміг Андрій Ярмоленко, який набрав 22 бали.

Шість капітанів поставили киянина на перше місце і два — на друге. У Коноплянки з 20 очками два перших місця, п’ять других і чотири третіх. Прикметно, що дніпрянин обійшов динамівця в тому, що його прізвище згадували 11 капітанів, а Ярмоленка — вісім.

Нападаючий харківського “Металіста” Марко Девіч за рахунок трьох перших місць обійшов Зозулю на два очки і з 11 балами посів почесне третє місце.

Нагадаємо, в опитуванні, результати якого раніше оприлюднила газета “Український футбол”, А. Ярмоленко і Є. Коноплянка набрали однакову суму балів і обидва були визнані кращими гравцями 2013-го року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *