ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові знають, як ділити кошти на спорт

|

Для забезпечення прозорості та створення ефективної процедури розподілу бюджетних коштів, передбачених у міському бюджеті м. Львова для надання фінансової підтримки та співфінансування спортивних заходів громадським організаціям та дитячо-юнацьким спортивним школам, які підпорядковані громадським організаціям, управлінням молоді, сім’ї та спорту спільно з Громадською радою з питань розвитку фізичної культури та спорту м. Львова було підготовлено рішення, яке було прийнято на засіданні виконавчого комітету від 20.12.2013 №967 «Про затвердження методики розподілу коштів міського бюджету м. Львова для надання фінансової підтримки та співфінансування спортивних заходів громадським організаціям та дитячо-юнацьким спортивним школам, які підпорядковані громадським організаціям». Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Кожен львів’янин, повинен займатися спортом, незалежно від того, чи це школяр, чи студент, чи людина середнього віку, чи пенсіонер. Це наш основний орієнтир у роботі. А дана методика – це ще один із кроків, який повинен нам допомогти досягнути поставлених цілей»,- зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту

Дана методика передбачає, що 8% коштів від загальної суми коштів для надання фінансової допомоги буде розподілятися рівними частинами між усіма заявниками, які представляють спорт вищих досягнень, 46 % коштів від загальної суми коштів для надання фінансової допомоги буде розподілятися між усіма заявниками, а ще 46% коштів від загальної суми коштів для надання фінансової допомоги буде розподілятися між заявниками у відповідності до критеріїв, таких як: кількість дітей, що займаються спортом в організації, соціальна складова заявників, мережа гуртків  по місту, здобутки на всеукраїнських і міжнародних змаганнях та інші.

При розподілі бюджетних коштів для співфінансування спортивних заходів заявників передбачається, що 20% коштів від загальної суми коштів для співфінансування спортивних заходів будуть спрямовані на проведення шкільних спартакіад, заходів для ветеранів чи для інвалідів, а інші 80% будуть розподілятися між заявниками пропорційно у відповідності до критеріїв таких як: масовість, залучення дітей, іміджевість заходу у місті та інші.

Детальна інформація про методику тут.  OpenDocument

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *