ОСТАННІ НОВИНИ

Мітингувальники мають намір сидіти в Будинку профспілок ще місяць

|

Штаб національного опору працюватиме в Будинку профспілок ще мінімум місяць. Як повідомили «Коментарям» у «Батьківщині», про це заявив комендант Будинку профспілок, народний депутат фракції «Батьківщина» Степан Кубів.

«Станом на ці хвилини жодного документа про припинення оренди нам ніхто не вручив. Якщо угоду не продовжено, то відповідно до положень угоди і відповідно до законодавства вона продовжується автоматично ще на місяць», – сказав Кубів.

Він нагадав, що вчора відбулося засідання президії Ради ФПУ, яке проходило за закритими дверима, без народних депутатів від опозиції і без преси.

Кубів повідомив, що сьогодні він разом з комендантом від УДАРу Сергієм Аверченком, від «Свободи» Михайлом Блавацьким та журналістами здійснили ще одну спробу потрапити до голови президії ФПУ, але той відмовився зустрічатися.

Він також додав, що всі приміщення Будинку профспілок будуть здані в належному стані, а всі збитки будуть компенсовані.

Нагадаємо, що президія Федерації профспілок України зобов’язала мітингувальників проти влади звільнити Будинок профспілок у Києві до 30 грудня.

Дане рішення президія ФПУ прийняла у зв’язку із закінченням договору оренди і погіршенням технічного, санітарно-епідеміологічного та протипожежного стану приміщень.

Президія зобов’язала «Господарське управління» і «Комбінат харчування» з 30 грудня провести санітарну обробку приміщень і відновити протипожежний і технічний стан Будинку профспілок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *