ОСТАННІ НОВИНИ

«Репортери без кордонів» розпочали власне розслідування побиття журналістки Чорновол

|

Міжнародна організація «Репортери без кордонів» проводить власне розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновол. Про це заявив голова правління організації Крістіан Мір, пише «Deutsche Welle».

За словами Міра, журналістське розслідування ще триває, і тому він поки не може сказати, хто може бути причетний до замаху і що стало його причиною.

Світ закликав українську владу зробити все для того, щоб були притягнуті до відповідальності «винні і причетні до цього замаху».

На думку представника «Репортерів без кордонів», великою проблемою України є те, що багато випадків насильства щодо журналістів залишаються безкарними. «Найбільше ми боїмося, що замах на журналістку Тетяну Чорновол залишиться безкарним», – підкреслив Мір. Нагадаємо, що в ніч 25 грудня невідомі чоловіки жорстоко побили журналістку і громадського діяча Тетяну Чорновол. Вранці активісти пікетували МВС з вимогою відставки міністра Віталія Захарченка.

Сама журналістка пов’язує напад зі своєю активною громадською діяльністю.

Представники опозиції переглянули запис відеореєстратора з машини Тетяни Чорновол і встановили марку автомобіля та номерні знаки нападників.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *