ОСТАННІ НОВИНИ

Щедра зима з банком «Надра»: новий короткостроковий депозит з підвищеними процентними ставками

|

До новорічних свят банк «Надра» пропонує роздрібним клієнтам оформити короткостроковий депозит «Щедра зима» та розмістити кошти на 1 або 2 місяці під підвищені процентні ставки 20,14 % річних – у національній валюті, 11% – у доларах США і 10% – в євро. Про це повідомляє прес-служба банківської установи.

«Депозитні продукти банку «Надра» є одними з кращих в країні. І це визнають як наші клієнти, так і експерти банківського ринку. Враховуючи 20-річний досвід роботи на фінансовому ринку, ми знаємо, що необхідно жителям України в конкретний період часу, – розповідає Сергій Козлов, директор з роздрібного бізнесу банку «Надра». – Так, процентні ставки за вкладом «Щедра зима» на сьогоднішній день є одними з найбільш високих за короткостроковими депозитами в крупних українських банках».

Зазначимо, що святкова пропозиція «Щедра зима» діє до 31 січня 2014 року – поспішайте примножити свій дохід!

Довідка

Публічне акціонерне товариство «Комерційний банк «Надра» засновано в 1993 році. Сьогодні ПАТ «КБ «Надра» – універсальний комерційний банк з числа найбільших банків України. ПАТ «КБ «Надра» – учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Статутний капітал банку складає 3,9 млрд гривень. Регіональна мережа банку «Надра» посідає 5-е місце в Україні і нараховує 543 відділення, 1 100 банкоматів у 290 населених пунктах. Основний акціонер банку «Надра» – Centragas Holding AG, структура, афільована з Групою компаній Дмитра Фірташа Group DF.

Більш детальніше про банк можна дізнатися за цієї адресою:

http://www.nadrabank.ua/site/page.php?lang=RU&id_part=104

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *