ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю театр «Воскресіння» покаже «Різдвяну феєрію» біля центральної новорічної ялинки

|

На жителів та гостей Львова під час зимових свят чекатимуть вуличні вистави просто неба та незабутня театралізована вогняна інсталяція «Коли ангели спускаються з небес», які театр «Воскресіння» покаже глядачам. Відтак, вже цієї неділі, 29 грудня, театр «Воскресіння» покаже виставу біля головної ялинки міста о 15.30 год. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

29 грудня о 15:30 год перед головною ялинкою Львова актори театру «Воскресіння» подарують глядачам вуличну виставу «Різдвяна феєрія», яку театр підготував до Різдвяних свят. Вона починається з карнавалу великих масок, що подорожують містом. Актори використають дванадцять 4-метрових маски, а також вогняні та піротехнічні ефекти. Маски символізуватимуть образи Божої Матері, ангелів, Йосифа, царя Ірода та ін. Історія Різдвяної феєрії має в своїй основі елементи різдвяного вертепу. Вистава триватиме 1 годину.

З 2 до 5 та 7 січня у дворику Ратуші театр «Воскресіння» покаже виставу «Коли ангели спускаються на землю», у якій будуть задіяні альпіністи, що виконуватимуть роль ангелів. Вистава триватиме щогодини з 17:00 до 23:00 год. Квитки на виставу коштуватимуть 40 та 20 гривень, для дорослих та дітей відповідно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *