ОСТАННІ НОВИНИ

Побитий «Беркутом» "активіст" з Майдану помер у лікарні від пневмонії?

|

У столичній міліції підтвердили факт смерті 41-річного Павла Мазуренка, якого побили по дорозі з Майдану додому, передає УНН.

Проте інформацію про те, що чоловіка побили співробітники “Беркуту” і потерпілий помер від отриманих травм спростовують.

«До міліції надійшла 21 грудня заява від лікаря 12 столичної лікарні про смерть громадянина Мазуренка. За офіційними висновками судмедексперта смерть настала внаслідок пневмонії. Проте із травмами громадянин Мазуренко потрапив до іншої лікарні. Більше того, сам потерпілий написав заяву про те, що його побили невідомі, а не співробітники міліції», — зазначили у столичній міліції.

Нагадаємо, як повідомляв користувач соцмережі Fb: «18 грудня в Києві міліція жорстоко побила мого знайомого, Мазуренка Павла (41 рік, дружина, 7-ми річний син). Як він сказав наступного дня товаришу по телефону «за Майдан». Наряд беркуту перестрів його по дорозі додому, зупинили, запитали документи. Замість документів була ксерокопія, з цього зробили висновок – приїхав на Майдан, паспорт забрали старші. Зі словами «как нам надоел ваш Майдан» троє «беркутівців» жорстоко побили Павла і залишили на вулиці. Він сам добрався додому. Дружина викликала швидку. Приїхали, запропонували везти в лікарню. Павло відмовився, бо дорого, думав обійдеться. Але не обійшлося. Через два дні він помер в реанімації 12 лікарні на Підвисоцького. В лікарню прийшов капітан Шевченківського РОВД, бо в історії хвороби було записано – побитий на Майдані. Взяв покази у дружини Лесі. Та сказала про всі обставини смерті. Тіло направили на судмедекспертизу. Сьогодні судмедексперти встановили діагноз – «пневмонія». Леся – в шоці. «Убили людину і списали на пневмонію».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *