ОСТАННІ НОВИНИ

Євромайдану пропонують пройтися до Межигір`я

|

У мережі Facebook з`явилась ініціатива, учасники якої пропонують навідатись пішою ходою до президентської резиденції у Межигір`ї.

Учасники групи пропонують зібратися 29 грудня на київській станції метро “Героїв Дніпра” на 12.00 і піти до Нових Петрівців.

Час грає проти Майдану. Влада ігнорує нас… Закон про амністію політв`язнів Євромайдану нарешті підписаний, але чи буде він виконуватися?.. За розгін Майдану ніхто не покараний, а Беркут ще й нагороджений. Нам не залишають вибору, як постукати у двері резиденції”, – йдеться у повідомленні на сторінці.

Учасникам акції пропонують вбратися у костюми Дідів Морозів та Снігурок і принести із собою “подарунки”: “овочі, йолки, шматочки щастя”.

Пропонується також провести символічний вертеп, а у разі перекриття міліцією дороги, символічно “відгородити Межигір`я як територію зла від України як території добра”.

Організатори Євромайдану, студенти чи громадський сектор Майдану, відомі активісти чи депутати поки не відгукнулися на “народну ініціативу”.

Як відомо, зазвичай у неділю опозиція скликає протестувальників на Майдан Незалежності на “народні віча”, кількість учасників яких сягає декількох сотень тисяч людей.

Українська правда

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *