ОСТАННІ НОВИНИ

Власенку готують Різдво за ґратами

|

У Батьківщині заявляють, що захисник екс-прем`єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко найближчим часом може опинитися в тюрмі. Про це розповіли на брифінгу у штабі Національного спротиву у вівторок лідери опозиції Арсеній Яценюк та Олександр Турчинов.

«Вони хочуть посадити Власенка і зробити це на свята», – заявив Яценюк.

За словами Турчинова, прокуратура завершила слідство у побутовій справі 5-річнної давнини щодо нібито фізичного насильства, застосованого Власенком проти колишньої дружини Наталі Окунської.

«Після проведення фальшивих експертиз та слідчих дій слідство завершено», – сказав Турчинов. «Цю фальшиву, і демонстративно нахабну справу проти Власенка передано до суду, і трійка суддів будуть розглядати її у прискореному порядку», – сказав Турчинов. У свою чергу Яценюк вкотре заявив про наміри влади позбавити Юлію Тимошенко права на захист.

За його словами, «якщо справу Тимошенко розглядав один Кирєєв, то до цієї справи вони залучають одразу трьох суддів, щоб легалізувати незаконне рішення».

Генеральна прокуратура підтверджує передачу в Печерський райсуд Києва звинувачення Сергія Власенка у побитті колишньої дружини Наталі Окунської.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *