ОСТАННІ НОВИНИ

На противагу «Майдану» створять альтернативний Антимайдан?

|

Учасники антимайдану мають намір створити громадську організацію «Площа єднання» на противагу опозиційному народному об´єднанню «Майдан». Про це повідомив комендант наметового містечка Партії регіонів Олександр Зінченко, передає «Українська правда».

«У нас народжується громадська ініціатива по всій країні, де будуть координаційні ради, де ми будемо працювати, щоб народ був єдиний, для згоди, примирення, будемо нести мир і благополуччя» , – сказав Зінченко.

За його словами, в організації «не політиків, а будуть громадські лідери громадської думки, активні громадяни».

«Ми хочемо підняти активізацію людей. Людям мало простору, вони хочуть продовжувати далі … Можливо ми зробимо структуру, і в кожному населеному пункті, в кожному місті буде пункт – представництво Площі єднання», – додав він.

Зінченко також заявив, що учасники антимайдану показали, що «можуть самі організуватися: побудували життя, там прекрасно, чистота». За його інформацією, в Маріїнському парку залишається одна палатка.

Як повідомляли «Коментарі» , 22 грудня в рамках Народного віча опозиція оголосила про створення всеукраїнського громадського об´єднання «Майдан».

Учасники віча проголосували за резолюцію нового народного об´єднання. Також було сформовано персональний склад ради «Майдану», до якого включені відомі українські політики, музиканти, громадські діячі.

Серед основних завдань об´єднання – відновлення балансу влади, створення нової української Конституції, впровадження плану змін в країні, звільнення Юлії Тимошенко тощо.

Фото: Наталя Ільїна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *