ОСТАННІ НОВИНИ

Український католицький університет запрошує відсвяткувати Римське Різдво

|

Ввечері 24 грудня римо-католицька парафія блаженного Івана Павла ІІ запрошує усіх на відкрите святкування Різдва за григоріанським календарем у приміщенні Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35а). про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Таке святкування у Львові відбувається уже втрете. Ми хочемо у широкому колі наших друзів пережити Різдво так, як ми святкуємо його вдома і поділитися цим скарбом з іншими», − розповідає отець Григорій Драус, парох парафії блаженного Івана-Павла ІІ у Львові.

Святкування розпочнуться 24 грудня о 20:00 год Святвечором, під час якого освятять вертеп.

«Ділячись Різдвяним хлібом («оплатком»), ми будемо складати один одному найщиріші побажання, а з самого Вифлеєму буде принесений святий вогонь. Також, співаючи колядки, усі учасники Римського Різдва зможуть власноруч виготовити різдвяні прикраси», – додає отець Григорій Драус.

Опівночі розпочнеться Різдвяна урочиста Меса − Пастирка. Після якої, 25-го грудня, в родинній атмосфері усі учасники Римського Різдва будуть колядувати і  ділитися радістю пришестя Ісуса Христа у спільній «агапі» (християнській учті).

Особливістю цьогорічного святкування Різдва у Львові стане участь студентів з африканських країн, які навчаються у Львові. Вони будуть ділитися власними національними різдвяними традиціями.

«Запрошуємо усіх розділити з нами радість різдвяних свят, яка єднає усіх людей доброї волі в усьому світі», − додає о. Григорій Драус.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *