ОСТАННІ НОВИНИ

У Європарламенті пропонують перевірити рахунки української влади

|

Євродепутат Міхаель Галлер закликав перевірити фінансові рахунки представників української влади

Про це він заявив сьогодні в Києві, передає «ЛІГА.Бізнес.Інформ».

На думку Галлера, перевірка рахунків представників влади – кращий спосіб когось у чомусь переконати. «Ми в Європейському союзі повинні з нашими органами влади подивитися деякі рахунок деяких людей і походження цих грошей, – сказав Галлер . – І наприклад ми могли б почати з Кіпру, потім перейти до Австрії, до моєї рідної країни Німеччини, Швейцарії, і подивитися на певну діяльність по цих рахунках в цих країнах. І наші засоби масової інформації можуть мати певну зацікавленість у цьому напрямку. Можливо, це кращий спосіб когось у чомусь переконати».

При цьому він підкреслив, що «багато хто з тих, хто зараз виступає проти підписання асоціації з ЄС, насправді веде дуже активний бізнес в самій Європі». «Якщо порівняти обсяг грошей, які ці люди виводять за кордон з дефіцитом держбюджету або держборгом України – ці цифри порівнянні», – додав Галлер .

Європарламентарій також вважає, що українцям потрібна якісна влада. «А не влада, яка дозволяє своїм друзям – олігархам, своєму оточенню багатіти за рахунок українського народу. Влада, яка не перетворює державні установи в інструменти для власного збагачення», – сказав він.

     

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *