ОСТАННІ НОВИНИ

«Тітушки» влаштували бучу в Києві через не заплачені гроші

|

У центрі Києва біля одного з офісів Партії регіонів учасники провладного мітингу в Маріїнському парку влаштували акцію протесту: активістам не виплатили обіцяну винагороду.

Мітингувальники заявили, що після завершення акції вони не отримали грошей від посередників. Заплатити їм нібито обіцяли , але розрахунок затягнувся на кілька годин , передає “Радіо Свобода“.

“Нас більше 80 чоловік. Кожному платити обіцяли по 100-200 гривень за день … Більше 1000 доларів в цілому. Якщо порахувати, там божевільна сума виходить. Нам все заплатили, але не нам, а людям, які повинні були гроші нам віддати. А вони в останній день поїхали, десь “загубилися”, – кажуть активісти.

“Ми за президента на площі (у Маріїнському парку) об`єднувалися, за Росію, за батьківщину, прийшли туди з усією душею і серцем, а тут так некрасиво з людьми чинять, таке свинство”, – кажуть обурені мітингувальники.

За словами активістів, вони приїхали на мітинг із Сум, Донецька, деякі – з Києва.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook нардеп від Батьківщини Арсен Аваков, портьє в готелі “Київ” повідомив, що “мітингувальники прийшли за грошима в готель – їм Олег Калашников сказав, що штаб тут”. Молоді люди вели себе  агресивно і ледь не побили персонал. Пізніше, дізнавшись де знаходиться офіс ПР, активісти пішли на Липську.

Як відомо, раніше 22 грудня комендант наметового містечка в Маріїнському парку заявив, що учасники мітингу на підтримку курсу президента Януковича згортають свою акцію. “Зараз кожен з нас, хто досі тут, повинен повернутися в свій будинок , зустріти Новий рік і Різдво у колі своєї сім`ї” , – зазначив комендант містечка.

Разом з тим близько сотні протестувальників мали намір піти до офісу Партії регіонів на вул.Липській, щоб вимагати від організаторів мітингу обіцяну винагороду. Близько 18:00 частина мітингувальників

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *