ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиція кличе українців в неділю на Народне віче

|

Лідери опозиції закликають українців взяти участь у черговому Народному віче, яке відбудеться 22 грудня на Майдані Незалежності в Києві

Як повідомили «Коментарям» у ВО «Батьківщина», про це йдеться у спільній заяві опозиції.

«Вся країна бачила цинічне інтерв´ю президента Віктора Януковича. Вся країна чула цинічний звіт генпрокурора Віктора Пшонки. І вся країна зробила висновок, що вони живуть в іншій країні – там, де немає проблем і заторів, де ніхто не має своєї думки, а жорстокий розгін мирних демонстрантів з кийками й арештами – це «незначне перевищення повноважень» і «нейтралізація купки провокаторів», – йдеться в заяві.

У цьому зв´язку лідери опозиції закликають усіх прийти і «показати, що ми є». «Ми люди, які хочуть змін, відчувають себе громадянами, а не рабами, хочуть жити, а не існувати. Ми всі йдемо на Майдан Незалежності о 12-00 в неділю, щоб показати, що нас – мільйони, й ігнорувати нас не варто», – заявили лідери опозиції.

У цей день на сцені Євромайдану виступлять українські гурти ТНМК, Мотор´ролла, KOZAKsystem, «Гайдамаки», «Ролекс», «Крамбамбуля», а також виконавці Тарас Чубай, Марічка Бурмака, Ніна та Антоніна Матвієнко, Арсен Мірзоян.

Нагадаємо, 15 грудня на Майдані Незалежності відбулося Народне віче, на яке прийшли сотні тисяч людей. Лідери опозиції вкотре закликали владу звільнити активістів протестних акцій, а також провести дострокові парламентської і президентської вибори.

Фото: Олександр Проценко

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *