ОСТАННІ НОВИНИ

В Азарова вірять, що напередодні новорічних свят різкого підвищення цін не буде

|

В Україні різкого й значного підвищення цін напередодні новорічних свят не відбудеться, заявив директор департаменту розвитку реального сектору економіки Мінекономрозвитку України Олег Пендзин. Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

О.Пендзин відмітив, що традиційно перед святами у нас спостерігається незначне сезонне підвищення цін на м`ясо, яйця, молоко.

“Цьогоріч, як і в минулі роки, ми очікуємо незначного зростання цін на групу продовольчих товарів підвищеного попиту. Проте воно буде короткочасним і після свят ціни повернуться до норми. Ще один чинник, який може вплинути на ціну, – йдеться, передусім, про плодово-овочеву продукцію – це погіршення погодних умов. Погодні умови можуть спричинити певні проблеми з логістикою”, – сказав Пендзин.

Разом із тим, директор департаменту нагадав, що зменшилися середні ціни на продукцію рослинництва, а також (порівняно з минулим роком) знизилися роздрібні ціни на борошно, гречану крупу, макаронні вироби, м`ясо (яловичину, свинину, птицю), сало.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *