ОСТАННІ НОВИНИ

Після розгону Майдану досі не знайшли трьох людей

|

Пошуки зниклих з Майдану надалі тривають як силами волонтерів Євромайдан SOS, так і Міністерством внутрішніх справ. При цьому волонтери проявили себе куди краще, ніж державні чиновники, бо віднайшли понад 30 осіб.

Про це розповіла у коментарі “Погляду” народний депутат Леся Оробець.

“На цей момент далі тривають пошуки трьох осіб: Прийдуна Володимира, Бровка Олега та Шинкарука Анатолія. Останні двоє зникли ще перед розгоном Майдану, але їхні рідні висловили думку, що вони могли бути в ту ніч на протестах”, – розповіла депутат.
Леся Оробець наголосила, що їхнім розшуком зараз активно займається і міліція, а вона тримає це на контролі.

“Тому дуже прошу небайдужих продовжувати поширювати інформацію про цих осіб – щиро сподіваюсь, що вони знайдуться”, – сказала депутат.

Щодо інформації про те, що зниклих давно вже немає серед живих, Оробець зазначила, що наразі немає жодних підтверджень для цього.
“Ми з волонтерами перевірили всі лікарні, всі морги та всі СІЗО Києва. Також ми у постійному контакті з родичами зниклих, як тих що знайшли, так і тих кого ще шукаємо. Наразі немає аргументованих підстав стверджувати, що під час розгону Майдану 30 листопада були летальні випадки”, – наголосила Оробець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *