ОСТАННІ НОВИНИ

Арбузов знає, коли Україні світить безвізовий режим

|

Перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов під час круглого столу розповів, що треба зробити Україні для отримання безвізового режиму з ЄС, передає кореспондент УНН.

“Нам лишилися три речі: біометричні паспорти, антикорупційне законодавство, антидискримінаційне законодавство”, – сказав С.Арбузов.

Він підкреслив, що після виконання цих умов Україна може спростити безвізовий режим з ЄС. Нагадаємо, С.Арбузов нещодавно заявив, що у Кабміну є план щодо євроінтеграції України. Також на думку першого віце-прем`єра необхідний розмір допомоги, який може бути надана у вигляді кредитів становить приблизно в 10 млрд євро. Як відомо, на саміті Східного партнерства, який відбувся у Вільнюсі наприкінці листопада Угода про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом не була підписана. За тиждень до саміту Кабінет міністрів України прийняв рішення призупинити процес підготовки до підписання Угоди про Асоціацію. В той же час, на пленарному засіданні Саміту ініціативи “Східне партнерство” Президент України Віктор Янукович підтвердив наміри України підписати Угоду про асоціацію в найближчій перспективі. Додамо, такі дії українського уряду спричинили до масових акцій протесту в Києві на інших містах України під загальною назвою Євромайдан. УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *