ОСТАННІ НОВИНИ

Цими вихідними на кордоні з Польщею очікується великий потік автотранспорту

|

Враховуючи значну завантаженість пунктів пропуску через державний кордон на ділянці Мостиського прикордонного загону, яка спостерігалась попередніми вихідними днями, з наближенням свят, зокрема католицького Різдва, на 21-22 грудня цього року прогнозується велике накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску «Шегині-Медика» та «Краковець-Корчова». Про це повідомляє прес-служба Мостиського загону.

З метою реагування на зміни обстановки, пришвидшення пропускних операцій та покращення комфорту громадян, проведено координаційні наради з представниками контрольних служб та зустрічі з польськими колегами протягом вихідних буде залучено додатковий персонал прикордонної служби.

Просимо врахувати зазначену інформацію під час планування поїздок закордон цими вихідними днями, зокрема можливість комфортного перетину українсько-польського кордону менш завантаженими пунктами пропуску. Нагадуємо також про механізм попереднього інформування підрозділів прикордонної служби перевізниками про запланований перетин кордону організованими групами подорожуючих.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *