ОСТАННІ НОВИНИ

У Москві депутати пропонують назвати вулицю на честь «подвигів» українського «Беркута»

|

Депутати Пресненського району виступили з ініціативою назвати вулицю Подвиг підрозділу «Беркут» і внутрішніх військ України й на ній встановити пам’ятний знак

Московські народні обранці вважають, що «беркутівці» це заслужили тим, що відбили Адміністрацію Президента у демонстрантів, повідомляє ТСН.

Ініціатор перейменування, районний депутат, захисниця історичних пам’яток Москви Олена Ткач захоплено розповіла про український «Беркут».

Каже, що дивилася в Інтернеті, як «Беркут» Банкову захищав від демонстрантів і ледь стримувала сльози. Те, що вони зробили, називає подвигом. Вона вважає, що героїзм спецпідрозділу, який врятував Адміністрацію українського Президента недооцінений в Росії. Тому подвигу «Беркута» пропонує присвятити маленький провулок довжиною в 60 метрів неподалік від російського будинку уряду і впритул до американського посольства. А поруч, на невеликому клаптику землі встановити пам’ятний знак – щось подібне до розбитої каски «Беркута».

Московський депутат каже, що не знала, що «Беркут» розмахував кийками. Журналісти показали Олені Ткач найяскравіше відео діянь «Беркута», яке облетіло весь світ. Відео побиття і розгону Євромайдану не справило враження на московського депутата.

Як повідомляли «Коментарі», в ніч на 30 листопада під час силової зачистки «Беркутом» Євромайдану зникло безвісти 34 людини. Поступово, за допомогою волонтерів та міліції, більшість із них були знайдені.

Під час подій на Банковій «Беркут» жорстоко бив мирних людей, журналістів та медиків.

Джерело фото: Ліга новини

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *