ОСТАННІ НОВИНИ

Святий Миколай подарував сироті з Жовківщини ключі від квартири

|

В рамках реалізації Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у Львівській області на 2013-2015 роки власне помешкання у смт Магерів Жовківського району отримала Скрипка Наталія Василівна (1995 р.н.) з числа дітей-сиріт. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

До Дня Святого Миколая ключі від однокімнатної квартири Скрипці Наталії вручив виконуючий обов’язки заступника голови облдержадміністрації Володимир Губицький. Зокрема, він зазначив, що забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, є частиною державної політики та одним із основних завдань Президента України.

«Ми повинні забезпечити належний соціальний захист та підтримку для дітей-сиріт та дітей, що залишились без опіки батьків, сприяти вирішенню їх житлових проблем. На це потрібно звертати особливу увагу. Такі завдання перед нами ставить й Глава держави. Зокрема, в області діє відповідна Регіональна програма, яка є інструментом реалізації державної політики щодо захисту житлових прав цих дітей», – сказав В.Губицький.

Також в.о. заступника голови ОДА зазначив, що відповідно до Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, заплановано придбати 3 квартири та 4 будинки для поселення 19 дітей.

«Загалом у 2014 році ми плануємо додатково забезпечити житлом близько 40 дітей-сиріт та дітей без батьківської опіки», – резюмував Володимир Губицький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *