ОСТАННІ НОВИНИ

Стриптиз від Діда Мороза обійдеться в 1 000 гривень

|

Замовити привітання від Діда Мороза та Снігуроньки цього року коштуватиме мінімум 100 гривень. Але це розцінки за стандартну програму, тоді як на ринку можна знайти безліч пропозицій «з родзинкою». Наприклад, такі послуги: «Дід Мороз у вікно» або «Стриптиз від Діда Мороза та Снігуроньки», повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando.

Цього року на сайті Slando можна знайти понад 2000 пропозицій від «дідуся з онукою». При цьому фантазія українців виходить далеко за рамки звичних привітань для дітей. Так, бажаючі можуть замовити «Африканського Діда Мороза і Снігуроньку», стриптиз у виконанні новорічних персонажів, поява червононосого дідуся через вікно. А особливо розчулює послуга «Тверезий Дід Мороз і Снігуронька».

Розцінки у «дідусів» можуть істотно відрізнятися в залежності від програми. Ось який прейскурант озвучує Дід Мороз з Миколаєва:

 «Економ-варіант (близько 15 хв) – вітання і поздоровлення, похвала дитини за щось хороше (за інформацією від батьків), запалювання ялинки (якщо вона є), дарування подарунка, фото. Вартість – 100 грн.

Стандартний варіант (близько 25-30 хв ) – те ж саме, тільки додані кілька конкурсів, ігор. Вартість – 150 грн.

Подарунковий варіант – до стандартного варіанту додані більше спецефектів (мильні бульбашки, штучний сніг тощо), і подарунок від Діда Мороза та Снігуроньки – завзятий Сніговик! Вартість – 200 грн.

Розцінки 31 грудня, починаючи 16:00 год. – плюс 50 грн. за кожну годину, ближче до Нового року. Наприклад, програма “Економ” за 100 грн. в 20:00 год буде коштувати 300 грн.».

Подібні ціни озвучують й інші аніматори по всій Україні.

Нестандартні послуги, наприклад, стриптиз або поява через вікно обговорюються в кожному випадку індивідуально. Але в середньому стриптиз від Діда Мороза обійдеться в 1 000 гривень, «дідусь» з навичками альпініста оцінює своє вітання мінімум в 350 гривень. Ці розцінки істотно збільшуються з наближенням 31 грудня.

Фото: Slando

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *