ОСТАННІ НОВИНИ

Про що насправді думали на сьогоднішній зустрічі Янукович та Путін (відео)

|

Сьогоднішню зустріч президентів України та РФ Віктора Януковича та Владіміра Путіна оцінили психоаналітики. Фахівці зробили висновки про те, що саме мають на увазі обидва президенти, відповідно до їх поведінки, жестів та артикуляції. Про це пише cathedra.io .

Відео з зустрічі можна співставити з коментарями фахівців:

«Жести Януковича під час зустрічі з Путіним вкрай обмежені. Ми бачимо по його позі, коли не рухаються ні ноги, ні руки, що він у стані крайньої напруги. Янукович тільки наприкінці своєї промови, коли перейшов на гуманітарні питання, про святкування ювілею Шевченка, розслабив руки, роз’єднав їх, почав посміхатися. Треба розуміти, що тільки ця тематика не викликає величезної напруги у Януковича, на відміну від питання газу, космосу, економіки в цілому. З усього видно, що Янукович був вкрай стиснутий, явно боявся «оступитися», повторюючи заготовлені для нього фрази», – розповідає соціальний психолог.  
Водночас жести президента РФ Владіміра Путіна демонстрували іншу реакцію.

«Ноги видають Путіна. Ми бачимо по відео зустрічі президентів, як Путін постійно тупотить ногами, піднімає ступні, соває ногами, що не характерно навіть з етикету для першої особи в рамках офіційних зустрічей. Це говорить про крайнє нетерпіння Путіна. Іноді люди «притупцюють», щоб уникнути незручної ситуації. Але у випадку Путіна, йому точно не цікаво, що говорить Янукович, йому «не терпиться». Плюс Путін під час виступу правою рукою постійно міцно обхоплює підлокітник крісла, що говорить про те, що він явно стримується від різких висловлювань. І цим жестом він стримує демонстрацію своєї справжньої і очевидно різкої оцінки того, що відбувається. На додаток Путін часто не дивиться прямо на Януковича. Є момент, коли під час виступу Януковича Путін починає дивитися собі на руку, що говорить про те, що він взагалі думає про інше. Його думки не тут, а позиція Януковича йому взагалі не важлива», – вважає психоаналітик.

 Фото: kremlin.ru

Відео: Новый Регион

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *