ОСТАННІ НОВИНИ

Водії львівських маршруток переконують, що їм «все по цимбалах»

|

Водії львівських маршруток, попри заборону й надалі продовжують вести себе нахабно й курять в салонах автобусів. Про це на сторінці спеціалізованого Інтернет-видання marshrutka.org.ua  повідомляє пасажир автобуса, що курсує за маршрутом №39. Обурений пасажир записав номер маршрутки та подав скаргу до управління транспорту і зв’язку Львівської міськради з вимогою звільнити водія-хама.

Подаємо повний текст повідомлення від “Пасажира про маршрутки”:

«Вчора, 16 грудня 2013 року, близько 19.10 год., здійснюючи посадку в автобус №39 (державний номерний знак ВС1729АА) на зупинці по вул. Грінченка, я зауважив, що водій курить за кермом. Це продовжувалося до вул. Липинського. Наприкінці рейсу о 19.50 год. на вул. Дорога Кривчицька водій знову почав курити. Коли автобус зупинився, я під час виходу ввічливо зробив водієві зауваження. У відповідь почув нецензурні вислови. Діалог передаю дослівно:
–       Водій, ви за рейс вже вдруге курите за кермом.
–       І що, шо курю вдруге, б…дь?
–       Перед вами ж піктограма про заборону куріння.
–       І шо ви тим хочете сказати?
–       Курити водієві заборонено.
–       А мені по цимбалах!!!
Вважаю, поведінку водія неприпустимою і такою, що порушує права пасажирів на якісне та безпечне отримання послуг. Водій, порушивши вимоги законодавства, норми та правила надання послуг, на зауваження відреагував зухвалою, брутальною, нецензурною лайкою, демонструючи явну неповагу до пасажирів. Вважаю, що реакція водія на законні зауваження пасажира не вписується в загальноприйняті етичні норми та моральні принципи роботи персоналу автомобільного транспорту.
Сьогодні 17 грудня, цей же водій на прохання видати квиток за проїзд (довелося двічі повторювати прохання) довго його шукав і з демонстративним незадоволенням протягнув два рулони квитків з запитанням: «Вам який, червоний чи зелений?» І додав: «Я по квитках не працюю». В мене складається враження, що в окремих водіїв проблеми зі слухом, проблеми з адекватністю по відношенню до пасажирів та своїх обов’язків, оскільки їм «по цимбалах» закони.
Вимагаю в перевізника вжити заходів до водія. Оскільки факт куріння водія під час керування ТЗ помічено не вперше (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=596821590364009&set=o.552269941468846&type=1&theater), вимагаю його звільнення з роботи. Відповідне звернення скеровую до управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради», – написав пасажир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *